Botoșăneanul care a dat buzna în casă peste o femeie și a violat-o a fost arestat preventiv

Botoșăneanul de 23 de ani, care a dat buzna peste o femeie și a violat-o, a fost arestat preventiv. Instanța de judecată și-a însușit propunerea organelor judiciare și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, a tânărului de 23 de ani, din municipiul Botoșani. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și viol.

În toiul nopții, individul a bătut puternic cu pumnii în ușă și i-a strigat femeii să deschidă că e de la Poliție.

Speriată, femeia a deschis. Fiul său e de câteva zile în spital, iar când a auzit că e cineva de la Poliție, a crezut că aduce vești legate de el. Nici prin cap nu i-a trecut ce avea să pățească.

Nenorocirea a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în Parcul Tineretului, când individul a intrat în casă peste femeie și a supus-o la chinuri greu de imaginat.

Cu o agresivitate ieșită din comun, botoșăneanul a bătut-o crunt încât i-a rupt mai multe coaste, dar și câteva degete de la mâini.

Apoi a violat-o cu barbarie, încât i-a produs femeii rupturi genitale. Individul periculos a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru tâlhărie și viol.  El este un „client” mai vechi al oamenilor legii, în trecut având la activ infracțiuni sexuale, dar și tâlhărie.

VIDEO Incredibil! Cum a reușit tânărul violator din Botoșani să o determine pe femeie să-i deschidă ușa apartamentului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com