Detalii cutremurătoare! Femeia din Botoșani, violată de un tânăr, a fost bătută cu cruzime. Individul i-a rupt coaste, degete și a lăsat-o mai mult moartă decât vie

Detalii cutremurătoare ies la iveală despre atacul asupra femeii de 66 de ani din Botoșani, care a fost bătută și violată de un tânăr de 23 de ani. Nenorocirea a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în Parcul Tineretului, când individul a intrat în casă peste femeie și a supus-o la chinuri greu de imaginat.

Cu o agresivitate ieșită din comun, botoșăneanul a bătut-o crunt încât i-a rupt mai multe coaste, dar și câteva degete de la mâini.

Apoi a violat-o cu barbarie, încât i-a produs femeii rupturi genitale. Individul periculos a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru tâlhărie și viol.  El este un „client” mai vechi al oamenilor legii, în trecut având la activ infracțiuni sexuale, dar și tâlhărie.

„Din verificările efectuate până în acest moment a reieșit faptul că la data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 03:00, un bărbat ar fi bătut la ușa apartamentului în care se afla victima, iar în momentul în care aceasta i-a deschis, bărbatul ar fi agresat-o și i-ar fi sustras din locuință mai multe bunuri. În același context, prin constrângere, ar fi întreținut un act sexual cu victima”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com