Un nou semafor inteligent în municipiul Botoșani. Unde a fost amplasat

Un nou semafor inteligent a fost amplasat în municipiul Botoșani, după cel de la trecerea de pietoni dinspre Pietonalul Unirii spre parcul Mihai Eminescu. Noul semafor cu buton pentru pietoni a fost amplasat pe Calea Națională, în zona BRD.

„Adresez un apel participanților la trafic de a fi atenți, de a respecta condițiile de circulație și de a acționa butonul (în cazul pietonilor) pentru a traversa strada”, a spus primarul Cosmin Andrei.

Timpii de așteptare sunt de 15 secunde pentru șoferi și 90 de secunde pentru pietoni. Dacă nu circulă mașini, după ce a fost acționat butonul, timpul de așteptare pentru pietoni se reduce la 5 secunde.

3 thoughts on “Un nou semafor inteligent în municipiul Botoșani. Unde a fost amplasat

  1. Tramvaie noi si silentioase visam acum 2-3 ani… a fost nevoie sa vina acest brav primar PSD-ist sa dispara tot si sa ne bucuram ca ni se va monta un nou semafor inteligent…unii fac metrou, noi revenim la „autobuzul” in care ai si masajul inclus :))))….

  2. FELICITARI DOMNULE PRIMAR!
    Tot ADRDEALUL este plin de autobuze elctrice , LUMEA MERGE INAINTE !
    orasul este prea mic pentru a fi blocat de acele cazanne zgomotoase care trezea polulatia orasului la ora 05.00 cu zgomote si scartit de sine !

    Multumim ca ne ati redat liniste !
    se pot face trasee flexibile in diferite zone acum fara a bloca traficul , deraieri …statii fixe care erau in mijlocul strazii , adevarate pericole noapte soferii de taxi au recunoscut !

  3. DA intradevar am vazut in tote orasele din Ardeeal si Suceava plin de autobuze electrice!
    Se pot face trasee flexibile functie de situatiile din zona industriala , primeaza linistea locuitorilor cei care locuiesc in oras stiu ca dis de dimineta se auzea zgomotul infernal ; acum vom avea o circulatie fluenta fara blocaje , cu deraieri si cozi infernale plus cei ce sunt in tranzit! este solutia viitorului ! autobuze electrice fiabile cu trasee ajustate funftie de nevoile momentului ! lumea este in contiuua dezlvoltare ! am fost scosi din blocajul si amorteala lenesa a cazanelor deraiabile si zgomotoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *