Anunț Nova Apaserv! Locuitorii din Dorohoi și două comune, fără apă din cauza unei avarii. Când vor avea apă la robinete

Locuitorii din municipiul Dorohoi, dar și din localitățile Șendriceni și Broscăuți, au rămas fără apă, sâmbătă, din cauza unei avarii apărute la o conductă de pe Bulevardul Victoriei.

„Din cauza unei avarii apărute pe conducta de din PEHD Dn 225 mm, localizată pe Bulevardul Victoriei (sens giratoriu magazin Penny), S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani este fost nevoită să întrerupă furnizarea apei astăzi 03 septembrie 2022, începând cu ora 19:00-pentru o perioadă de 8 ore, către utilizatorii din municipiul Dorohoi, respectiv comunele Șendriceni, Broscăuți. Precizăm ca, echipa de intervenție este pe teren și depune efortul necesar remedierii avariei în vederea repunerii sistemului de alimentare cu apa în funcțiune în timpul minim posibil, astfel încât disconfortul creat utilizatorilor să fie cât mai redus. S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani îşi cere scuze faţă de abonaţii afectaţi”, este anunțul Nova Apaserv.

Un campion sare în ajutorul asistentului medical din Botoșani, grav bolnav. „Gest uimitor din partea marelui om”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *