Un campion sare în ajutorul asistentului medical din Botoșani, grav bolnav. „Gest uimitor din partea marelui om”

Un campion sare în ajutorul asistentului medical de la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Botoșani, grav bolnav. Pompierul Iulian Rotariu, campionul mondial la ultramaraton, și-a oferit trofeul de la cursa Ultra Norway pentru scoaterea la licitație. Banii vor ajunge la asistentul Valentin Mihalache, care trece prin clipe grele în această perioadă.

„Gest uimitor de frumos din partea marelui om Iulian Rotariu pentru colegul nostru Valenti Mihalache. Cred că sunt multe persoane care să fie ajunse în UPU și să nu îi fi simțită prezența dacă era de serviciu. Mulți dintre pacienți ii spun : „Domnul Doctor” pentru că implicarea, profesionalismul și dorința de a ajuta pacienți și de a le da încredere că totul este bine, este atât de mare încât pacienți îl cred medic. S-a ajuns insă, din păcate în situația în care și noi acum trebuie să-l încurajăm și să-i dăm speranța că totul va fi bine”, spune Mirabela Boca.

Banii obținuți din licitația pentru trofeu vor fi donați pentru Valentin. Prețul de pornire este de 1000 lei. Valentin Mihalache, de 46 de ani, luptă cu boala nemiloasă, iar colegii din sănătatea botoșăneană sunt alături de el.

„E unul dintre cei mai buni asistenți de la UPU. E căsătorit, are și un copilaș. El este un bărbat puternic”, ne-a mărturisit o colegă a acestuia din cadrul Spitalului Județean Botoșani.

Unul dintre cei mai buni asistenți de la UPU Botoșani trece prin clipe grele. Gest emoționant al colegilor săi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *