FOTO & VIDEO Copilașul de zece luni, rănit într-un accident la Botoșani, a ajuns la Iași. Ce spun medicii ieșeni despre starea lui

Copilașul de zece luni, rănit într-un accident rutier în județul Botoșani, a ajuns la Iași, unde a fost transportat de urgență cu ajutorul unui elicopter SMURD. Medicii ieșeni susțin că micuțul avea hemoragie, fractură de os și un traumatism cranio-cerebral major. El a fost internat la Spitalul de Copii „Sfânta Maria”.

„Copilul în vârstă de 10 luni a fost găsit de echipajele SAJ în stoică cu centurile de siguranță fixate. Din păcare bebelușul a suferit un traumatism cranio cerebral major, o hemoragie subarahnoidiană cu sângerare fronto parientală arahnoidian, o fractură de os frontal dreapta și pariental stângă. Din informațiile deținute, conducătoarea autoturismului a pierdut controlul volanului și a întrat într-un copac, iar în autoturism se mai afla și un pacient în vârstă de 18 ani dar care a suferit traumatisme minore”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Cum s-a produs accidentul

O tânără, de 25 de ani, din municipiul Dorohoi, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DJ 293, direcția de deplasare dinspre Havârna, înspre Dorohoi, a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care a intrat în impact cu un copac de pe marginea părții carosabile.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a 3 persoane, respectiv, conducătoarea auto si doi pasageri, de 18 ani și 10 luni, toți fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *