FOTO Gospodărie cuprinsă de flăcări la Botoșani. O bătrână imobilizată la pat a ajuns la spital

O femeie de 89 de ani, imobilizată la pat, a ajuns la spital cu atac de panică după ce o anexă din gospodărie a fost cuprinsă de flăcări. Bătrâna s-a speriat că incendiul ar putea să se extindă și la casa unde locuia.
S-a întâmplat aseară, în localitatea Bozieni. Alarma a fost dată puțin înainte de ora 21.00, chiar de fiul femeii, care locuiește în aceeași gospodărie.

La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Stației Săveni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Aceștia au constatat că ardea o anexă, aflată între bucătăria de vară și casă, existând pericolul de propagare a flăcărilor la celelalte clădiri. Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor s-a intervenit mai puțin de o oră. Au ars anexa și bunurile din interior, precum și 10 metri pătrați din acoperișul bucătăriei de vară.
În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a constatat că în cursul zilei de ieri, fiul femeii a făcut țuică în anexa respectivă și a lăsat focul nesupravegheat. Mai multe materiale combustibile din apropierea focarului s-au aprins de la jarul căzut din sobă.

FOTO Polițistul criminalist din Botoșani, cu „brațe de fier”. Este vicecampion european la skandenberg și de două ori campion național

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *