FOTO Polițistul criminalist din Botoșani, cu „brațe de fier”. Este vicecampion european la skandenberg și de două ori campion național

Un polițist criminalist din Botoșani face performanță în sport. Alexandru Niculiță, care lucrează în cadrul Serviciului Criminalistic, are 21 de ani și este vicecampion european în 2022 la skandenberg. De asemenea, este de două ori campion național și de trei ori vicecampion național. Polițistul este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan”, Cluj, profil criminalistică, promoția martie 2022.

„Alex are 21 de ani și de câteva luni este colegul nostru, desfăsurându-și activitatea în cadrul Serviciului Criminalistic. Pasiunea pentru meseria de polițist o are de la tatăl său, polițist și el, iar cea pentru sport a venit din joacă, când a observat că are „brațe de fier” și a inceput sa se antreneze pentru skanderbeg”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Alexandru practică acest sport de șapte ani, iar antrenamentele constante și perseverența i-au adus zeci de medalii la diferite competiții, Tânărul polițist  se antrenează pentru campionatul mondial, care va avea loc în luna octombrie a.c., în Turcia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *