FOTO Număr de înmatriculare unic! Un șofer și-a scris „Adio șef” pe mașina din Anglia

Un șofer român, care locuiește în Anglia, a ales un număr de înmatriculare unic pentru mașina sa, un Volvo XC 90. El și-a înregistrat la autoritățile britanice numărul „Adio șef”, iar după ce a făcut acest lucru a venit în concediu acasă în concediu. Mașina care a fost observată pe drumul european E58, atrage atenția tuturor celorlalți șoferi aflați în trafic.

Numărul nu face decât să sugereze fie că proprietarul mașinii a avut un loc de muncă greu, cu un șef dificil, de care a reușit să scape, fie că și-a constituit propri afacere, iar acum este propriul său șef.

De altfel, în această perioadă și pe drumurile din Botoșani se regăsesc numeroase mașini, înmatriculate în străinătate, cu numere personalizate

În 2018, un român care era stabilit în Suedia și-a pus numărul de înmatriculare MUIE PSD, iar după ce a intrat în România cu această mașină a stârnit un adevărat scandal public.

 

Povestea celor doi soți din Botoșani, în cadență atât în armată, dar și pe scenă. „A întărit și mai mult relația noastră”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *