FOTO Accident la Botoșani! O mașină a ajuns pe câmp, după ce o alta a întors brusc în fața sa

Un autoturism a ajuns, duminică după-amiază, pe câmp, după o manevre ilegală și extrem de periculoasă făcută de un alt șofer, care a întors în loc, pe o porțiune de drum marcată cu linie continuă. Accidentul s-a produs pe drumul european care leagă Botoșaniul de Suceava, în zona podului de pe Siret, pe raza localității Huțani.

Autoturismul care a ieșit în decor circula dinspre Botoșani spre Suceava, iar în dreptul depozitului de produse de balastieră de la Huțani a frânat și a tras brusc de volan, după ce o altă mașină, a care staționa pe partea dreaptă a drumului, a virat stânga brusc întorcând mașina, într-o zonă în care această manevră este interzisă.

În urma accidentului, o femeie, aflată în Opelul Astra care a ieșit în decor, a fost ușor rănită. Martorii susțin că la volanul mașinii care a produs manevra ilegală se afla un bărbat care vorbea prost românește. Polițiștii de circulație au ajuns la fața locului și încearcă acum să dea de urmele șoferului vinovat de producerea accidentului.

Tragedie! O femeie din Botoșani a murit încercând să slăbească

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *