FOTO! Accident grav cu trei autoturisme implicate și șase răniți. O femeie din Botoșani a decedat

Foto ISU Bistrita

Trei autoturisme au fost implicate, joi dimineaţa, într-un grav accident rutier produs la intersecţia DN 17 cu DJ 172, în localitatea Cociu din judeţul Bistriţa-Năsăud.

O femeie aflată printre victimele gravului accident de circulaţie a decedat, iar alte şase persoane au fost transportate la spital, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), transmite Agerpres

Traficul rutier pe DN 17 a fost blocat pe durata intervenţiei elicopterului SMURD.

Femeia de 54 de ani decedată în urma gravului accident rutier produs joi pe DN 17, în judeţul Bistriţa-Năsăud, era din Botoşani, fiind pasageră într-au autoturism condus de un bistriţean, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Astăzi (joi – n.r.), poliţiştii Compartimentului Rutier Beclean au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier între Şintereag şi Beclean, pe Drumul Naţional 17. Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani, din Sighetul Marmaţiei, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de un bărbat de 53 de ani, din Cristur Şieu. În urma impactului, autoturismul condus de bistriţean a ricoşat într-un alt autoturism oprit în intersecţie, condus de un bărbat de 57 de ani, din Mogoşeni. În urma accidentului a rezultat, din păcate, decesul unei femei de 54 de ani, din municipiul Botoşani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 53 de ani, şi rănirea şoferului din judeţul Maramureş şi a altor 5 pasageri„, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Traficul pe DN 17 a fost afectat pentru aproximativ două ore.
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *