Mărturisirea dureroasă a unui cunoscut om de afaceri din Botoșani, care se afla în concediu alături de directorul Prodalcom, mort în Grecia. „Perioada concediului s-a transformat într-un coșmar”

Un cunoscut om de afaceri din Botoșani, care se afla în concediu alături de directorul Prodalcom, mort în Grecia, a făcut o mărturisire dureroasă. Patronul Stas Mobila, Călin Ailoae, spune că perioada concendiului „s-a transformat într-un coșmar greu de cuprins în cuvinte”.

„Uneori viața ni se pare că stă în loc! Acesta este sentimentul pe care îl trăiește omul când se simte bine între oameni buni! Întâlnim în drumul nostru tot felul de oameni: de unii nu știi cum să scapi mai repede, de alții cum să nu te desparți vreodată! Sunt oameni care nu se gândesc decât la ei, întâlnești însă și oameni care se bucură să-i întâlnească pe cât mai mulți laolaltă! Astfel de oameni sunt scânteia de voioșie care amplifică starea de bine în cei din jur… oameni greu de înlocuit! Oamenii aceștia cu inimă largă par să nu obosească niciodată, dar în realitate și ei obosesc… și ei trec… în veacul acesta atât de trecător! Ceea ce ar fi trebuit să fie deconectare și voioșie ca de fiecare dată în ultimii mulți ani, perioada concediului, s-a transformat într-un coșmar greu de cuprins în cuvinte”, mărturisește omul de afaceri.

Despre Dan Vacariu, omul de afaceri spune că a fost un om bun, un prieten de nădejde, care a alungat în multe situații „îngrijorarea și oboseala de pe chipurile noastre și din inimile noastre, o inimă plină de viață, a cedat atât de neputincioasă în fața nemiloasei morți! Dănuț ne-a îndemnat adeseori să fim buni, să fim veseli… iată că în aceste zile triști, căutăm să înțelegem cât de aproape putem fi de ceasul morții, dar ne străduim să fim buni! Ceasul despărțirii de un om bun și drag este plin de durere, dar ne mângâie gândul că nu suntem ai morții, ci ai Vieții”.

Dan Vacariu va fi înmormântat sâmbătă

Directorul de producție al societății comerciale Prodalcom SA, Dan Vacariu, care s-a stins din viață la vârsta de 52 de ani în timp ce se afla pe o plajă din Grecia, va ajunge, miercuri seară, acasă. Sicriul cu corpul neînsufleţit al acestuia va fi depus la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Vorona Mare.

Înmormântarea lui Dan Vacariu va avea loc sâmbătă la cimitirul din Vorona, evenimentul funerar urmând să înceapă la ora 12.00 la biserica la care va fi depus.

Botoșăneanul se afla, alături de familia sa, pe o plajă din Grecia, acolo unde i s-a făcut rău și a decedat, fără ca familia sa să mai poată face ceva pentru salvarea acestuia.

Dan Vacariu era cumnatul lui Nicu Catană, fostul acționar al Prodalcom SA, care a murit subit în urmă cu un an. El era unul dintre cei mai buni specialiști ai fabricii de alcool și băuturi alcoolice controlate de Cornel Șfaițer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *