Cât de iubit era! Directorul din Botoșani, mort în concediu, a lăsat amintiri frumoase în sufletele celor care l-au cunoscut. „Ne simțim deja incompleți”

Directorul de producție al societății comerciale Prodalcom SA, Dan Vacariu, s-a stins din viață la vârsta de 52 de ani. Botoșăneanul se afla, alături de familia sa, pe o plajă din Grecia, acolo unde i s-a făcut rău și a decedat, fără ca familia sa să mai poată face ceva pentru salvarea acestuia. Dan Vacariu era cumnatul lui Nicu Catană, fostul acționar al Prodalcom SA, care a murit subit în urmă cu un an. El era unul dintre cei mai buni specialiști ai fabricii de alcool și băuturi alcoolice controlate de Cornel Șfaițer.

A fost un om iubit și apreciat de toți cei cu care a lucrat și nu numai. Cei mai mulți spun că a fost o adevărată binecuvântare să poată sta lângă el, să îl asculte, fiind un om optimist, bun, cald.

Iată doar câteva dintre mesajele transmise de cei care l-au cunoscut:

„Danuț,colegul și prietenul nostru special.Ne-ai lăsat triști,extrem de triști pentru-că formam o echipă perfectă,fără tine ne simțim deja incompleți.Tot colectivul te plânge,ne vei lipsi de la ceaiul de dimineață când ne făceam planurile zilei sau ne va fi dor de zâmbetul tău când te întrebam de Vicuța, Edi, Denisa, Ștefănel. Au trecut 28 de ani frumoși in care respectul,bunătatea,perseverența,corectitudinea au stat la baza zidirii unui colectiv extraordinar.Nu te vom uita niciodată!”– Tatiana Furdui

„Este trist că am pierdut un om de aur! Îl vom ține minte mereu!
Un profesionist
Un suflet bun
Un om vesel
Un adevarat coleg
Drum lin spre ingeri domnul Dan”– Gabriel Sănduc

„Dumnezeu să-l ierte! A fost un om minunat!”

„E tare trist si nedrept! Sincere condoleante, familiei de acasa si familiei de la Prodalcom!”

„Trist. De neinteles de ce Dumnezeu are nevoie de Oameni care sunt buni pentru oameni! Condoleate familiei si colegilor”

„Un om deosebit ,sufletist i plin de bunatate a plecat la Ceruri
Dumnezeu sa-l tina la Dreapta Sa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *