Educatoare din Botoșani, rănită grav într-un accident rutier

O educatoare din județul Botoșani a fost rănită grav într-un accident rutier care a avut loc joi, în zona Stațiunii de cercetare de la Popăuți. Femeia de 50 de ani, care a suferit leziuni grave și are nevoie de sânge în urma incidentului rutier, este educatoare la o grădiniță din orașul Săveni.

Educatoarea Luminița Angelica Galon este internată pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani.

Doi soți răniți în accidentul de la Popăuți

Două persoane, soț și soție, de 50 de ani, au fost rănite în urma unui accident rutier, produs în urmă cu puțin timp, în apropierea Stațiunii Popăuți. Autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului, iar în urma impactului femeia, pasageră pe scaunul din dreapta șoferului a rămas încarcerată.

La fața locului au ajuns în cel mai scurt timp, trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de descarcerare, una de stingere și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

După ce echipajul SMURD a stabilizat victima, pompierii au extras-o din autoturism, tăind portierele și stâlpul de susținere. Aceasta era conștientă și va fi transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Soțul acesteia a fost preluat de echipajul SAJ. Și acesta era conștient.
Pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com