Situație fără precedent la Botoșani! O cunoscută firmă, cu venituri de 12 milioane de euro, cere spațiu în Incubatorul de afaceri

O cunoscută firmă din Botoșani, care a avut, anul trecut, venituri de peste 12 milioane de euro, a solicitat Primăriei un spațiu în Incubatorul de afaceri. Este vorba de societatea comercială Irinik SRL, cea care deține lanțul de magazine de bijuterii Sabrini, prezent în principalele orașe din România.

Firma Irinika, care a terminat anul trecut cu un profit de 2,7 milioane de lei, a solicitat Primăriei un spațiu de producție în Incubatorul de afaceri de pe Calea Națională 144, iar municipalitatea pare a fi dispusă să acorde acest spațiu, deși rolul incubatorului de afaceri este de a susține business-urile aflate la debut.

Irinik SRL este înființată în 2003 și a ajuns la un număr de peste 180 de angajați. Societatea din Botoșani implementează un proiect cu finanțare europeană pentru dezvoltarea afacerii.

Acordarea spațiului către Irinika SRL se află pe ordinea de zi a ședinței de joi a Consiliului Local al municipiului Botoșani. Propunerea a fost înaintată de societatea comercială Locativa SA, cea care administrează incubatorul de afaceri.

Relaxare mai scumpă! Tarifele pentru intrarea la piscină sau SPA la Cornișa se majorează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *