Țeapă cu un apartament de închiriat! Cum a fost înșelată o femeie din Botoșani de un individ, cu 3.000 lei

Mare atenție în cine vă încredeți atunci când vreți să închiriați un apartament! Riscați să rămâneți și fără bani și fără locuință. O poate demonstra o tânără din Botoșani, care a vrut să închirieze un apartament cu două camere situat pe strada Marchian din municipiul Botoșani.

Un bărbat, Vasile S., a postat un anunț cu privire la închirierea apartamentului și cerea 1000 lei pe lună, dar plata în avans pe trei luni. Tânăra l-a contactat prin email (nu a lăsat un număr de telefon), iar individul spunea că se află în Anglia și vine doar dacă e sigură că vrea apartamentul. Apoi, omul a zis că vrea să se asigure că tânăra are într-adevăr banii pentru chiria pe trei luni, iar pentru asta i-a cerut fetei să trimită suma prin Money Gram, în Anglia, dar pe numele unei rude apropiate a acesteia. I-a dat chiar și un email cu instrucțiuni clare:

„I-am trimis surorii mele banii, apoi lui i-am dat dovada că i-am trimis, dar am șters numărul de referință. Am văzut că tot nu vine să facem actele la notar și să îmi dea cheile, am găsit o garsonieră în altă parte și m-am dus să scot banii, dar mi s-a spus că au fost scoși în Anglia”, ne-a mărturisit tânăra.

Fata nu își explică cum a fost posibil ca individul să scoată banii în condițiile în care erau trimiși către sora ei, așa că a mers direct la Poliție, iar oamenii legii au început o anchetă în acest caz.

După ce și-a dat seama că a fost păcălită, botoșăneanca a căutat numele individului pe internet și a descoperit că acesta mai înșelase și alte persoane.

„El are în continuare anunțurile pe site-urile de închirieri. Nu m-am gândit că poate face ceva atâta timp cât eu îi trimit banii surorii mele, nu lui”, ne-a spus tânăra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *