VIDEO Tânăr din Botoșani condamnat după ce a lovit o polițistă

Un tânăr de 32 de ani, din Botoșani, a fost condamnat, miercuri, de magistrații Judecătoriei Botoșani după ce a lovit o polițistă. Antonin Cancel a primit un an și două luni de închisoare cu suspendare, sub supraveghere pentru ultraj.  De asemenea, el trebuie să achite daune morale de 6.000 lei. Sentința Judecătoriei Botoșani nu este însă definitivă.

„Solutia pe scurt: În temeiul art. 396 alin. (1), (2) şi (10) C. proc. pen., condamnă pe inculpatul Cancel Antonin, pentru săvârșirea infracțiunii de „ultraj”, prev. de art. 257 alin. 1, 4 raportat la art. 193 alin. 2 Cod penal la pedeapsa de 1 an şi 2 luni închisoare.”

Scandalul a avut loc pe 20 august 2021, în fața unui bar de pe Primăverii. Potrivit polițiștilor, echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului pentru aplanarea conflictului, a procedat la imobilizarea unui tânăr, pe atunci de 31 de ani, care ar fi adresat amenințări unei tinere de 20 de ani și care manifesta un comportament recalcitrant și nu colabora cu forțele de ordine.

„În timpul intervenției polițiștilor, mai mulți tineri care se aflau în zonă au încercat să-i împiedice să desfășoare activitățile specifice, motiv pentru care față de aceștia s-a luat măsură sancționării contravenționale cu amendă în valoare totală de 6.000 de lei fiecare. De asemenea, în timpul procedurii de imobilizare, tânărul de 31 de ani, ar fi aplicat o lovitură în zona feței, unuia dintre polițiști”, preciza IPJ Botoșani.

VIDEO Botoșăneanul care a făcut scandal în fața unui bar, internat la Psihiatrie. Poliția: Nu a suferit leziuni fizice în urma intervenției polițiștilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *