Relaxare mai scumpă! Tarifele pentru intrarea la piscină sau SPA la Cornișa se majorează

Tarifele pentru intrarea la piscinele sau centrul SPA din Parcul regional de agrement de la Cornișa din municipiul Botoșani vor fi majorate. Direcția de Servicii Publice Sport și Agrement a propus Consiliului Local creșterea prețurilor, pe fondul creșterii cheltuielilor.

Astfel, accesul la piscine în timpul dimineții, între 9.00 și 12.00, pentru persoanele care au înălțimea mai mare de 1,40 m este de 25 de lei, cu 5 lei mai mult decât în prezent. Pentru copiii cu vârsta de până la trei ani accesul este gratuit, iar pentru copiii peste trei ani și înălțimea de până la 1,40 m va fi de 20 de lei, față de 15 lei în prezent.

În restul zilei, o persoană care stă cel mult trei ore, indiferent de interval, va plăti 35 lei în timpul săptămânii și 40 de lei sâmbăta și duminica sau sărbători legale, față de actualul costă de 30 de lei.

O zi întreagă la piscină și acces la fitness, prețul noul va fi de 55 de lei în timpul săptămânii, față de 40 de lei cât e în prezent, și 70 de lei în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale, față de 50 de lei cât e acum.

Prețul unui abonament cu zece intrări crește și el de la 240 de lei la 300 de lei.

Noile tarife vor fi supuse spre aprobare în ședința de joi a Consiliului Local al municipiului Botoșani.

 

Se scumpește transportul cu microbuzele în municipiul Botoșani. Noile tarife, aprobate de Consiliul Local

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *