Gheorghe Marcu: La alegerile viitoare: USL va obţine 61,3% din voturi la Consiliul Local

senator Marcu Gheorghe
senator Marcu Gheorghe

 Liderul PSD Botoşani, senatorul Gheorghe Marcu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că, potrivit unui sondaj de opinie, la următoarele alegeri locale, din luna iunie 2011, PSD va întruni 46,3% din voturile cetăţenilor pentru Consiliul Local, iar USL 61,3%.

În acelaşi timp, el spune că la alegerile pentru Consioliul Judeţean, 54,2% din electorat urmează să voteze cu PSD, iar 74,76% pentru Uniunea Social Liberală.

De asemenea, sondajul arată că reprezentantul PSD în alegerile pentru preşedinţia CJ, Gheorghe Marcu, va obţine 58,1% din voturi.

Prima remarca este că din alegerile care vor avea loc în prima duminică din luna iunie va rezulta o majoritate USL cât şi la nivelul CJ o majoritate de aproape 75%. Trei pătrimi va fi formată din USL„, a spus Marcu.

2 thoughts on “Gheorghe Marcu: La alegerile viitoare: USL va obţine 61,3% din voturi la Consiliul Local

  1. Mai, senatorule, ai sa ajungi la putere, ce vei face.Te vei plinge ca asteau furat tot, sau incepi sa : cobori virsta de pensionare, maresti salariile si pensiile, mai ales celor din justitie si armata, dai din nou ajutor social la toata lumea, sau sunt numai minciuni. Era sa uit il repuneti in funtie pa Nastase Adrian.

  2. Fii fara grija Cititorule,D-l Senator Gheorghe Marcu,omul cu stiinta de carte, are solutii de redresare a situatiei dramatice a economiei Judetului Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *