Cătălin Buhăianu renunţă la echipa Pro Volei

Catalin Buhaianu
Catalin Buhaianu, deputat PDL

Preşedintele de onoare al Pro Volei Botoşani, deputatul Cătălin Obuf Buhăianu, anunţă intenţia de a renunţa la echipa de primă ligă pe care o conduce. Într-un articol postat, miercuri, pe blogul personal, Buhăianu spune „adio” formaţiei pe care a condus-o până acum.

Iată ce scrie Buhăianu în articolul E timpul sa trecem mai departe! La revedere ProVolei…:

Am decis in aceasta seara ca a venit timpul sa imi revizuiesc cat se poate de serios atat proiectele personale, cat si cele profesionale.

O sa incep cu proiectele personale, pentru ca desi sunt mai simplu de rezolvat problemele, ele sunt mult mai importante si au o greutate mai mare in viata unui om. Cred ca este minunat cand un om isi propune obiective profesionale foarte inalte, dar am realizat ca acestea nu trebuie si nu se merita sa devina mai presus de familie. Simt nevoia sa fiu mai mult timp alaturi de familia mea si sa ma preocup mai intens si mai deaproape de toate bucuriile si necazurile pe care viata ni le pune in fata…

Din punct de vedere profesional, trebuie sa fac o diferentiere clara intre cele trei “calitati” oficiale pe care le am: profesor, politician, manager sportiv.

In primul rand, de profesie sunt profesor. Iubesc sportul si de aceea, chiar daca nu am facut-o public, am construit constant la cariera mea de cadru didactic. Astfel, martea viitoare voi sustine prezentarea publica a lucrarii mele de doctorat, “Asigurarea medicala sportiva – factor al optimizarii performantei sportive”, proiect la care lucrez de peste trei ani de zile si pe care o sa il prezint pe blog mai pe larg in postarile viitoare. Deocamdata spun ca lucrarea a trecut toate comisiile de specialitate, urmand prezentarea publica a lucrarii. Este, practic, inceputul carierei mele academice si, de ce nu, poate chiar universitare.

In al doilea rand, ca si politician, intentionez sa devin mult mai vizibil si activ in spatiul public pentru ca botosanenii au nevoie de voci reprezentative mai puternice. Evident ca voi dedica mult mai mult timp proiectelor din colegiul meu de deputat, colegiul 6.

Nu am ascuns niciodata proiectele in care m-am implicat si nu este un secret faptul ca ma ocup de tinerii talentati din Botosani, incepand de la premianti la olimpiade si concursuri internationale la micile “vedete” de la “Romanii au talent”. Includ acestea la capitolul activitati politice pentru ca astfel inteleg eu politica: investitia in viitor. Restul este vorbaraie goala!

One thought on “Cătălin Buhăianu renunţă la echipa Pro Volei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *