Declaraţia de presă a senatorului Gheorghe Marcu cu privire la eutanasierea câinilor comunitari

Senatorul Gheorghe Marcu
Senatorul Gheorghe Marcu

Suntem cu totii socati de cruzimea de care a data dovada administratia publica a municipiului Botosani, prin omorarea a 230 de caini in padocurile aflate in administrarea Primariei. Desigur, cainii comunitari sunt o problema pentru municipiul Botosani si un pericol pentru cetateni. Rezolvarea acestei probleme pentru care municipalitatea a cheltuit multi, foarte multi bani, nu se poate face prin acte de o cruzime de care nici cele mai fioroase animale nu sunt capabile. In aceste conditii administratia publica din Botosani si-a aratat adevarata ei fata„, se arată într-un comunicat al liderului PSD, senatorul Gheorghe Marcu.

7 thoughts on “Declaraţia de presă a senatorului Gheorghe Marcu cu privire la eutanasierea câinilor comunitari

  1. Mars ba, jigodie acasa ! Puteti face si voi, macar o data, ceva constructiv ?
    Veniti cu solutii viabile, nu cu chestii gen „Gica contra”!

  2. Nici eu nu sunt de acord cu eutanasierea lor dar ar trebui, ca sa dea dovada de spirit civic ca dl. Marcu (cel cu arcu 🙂 ) sa ia acasa cat mai multi caini si sa ii creasca din veniturile proprii, ca doar are de unde.

  3. Pentru SOSO.
    Jigodie esti tu SOSO,cum poti fi de acord cu asemenea fapte ?
    Ca esti slugoiul portocaliilor,rezulta din comentariu.

  4. Un mic Brigitte Bardot al Botosaniului…mai bine ramanea la comisia lui de finante si mai vorbea cu Franks de o dobanda redusa pentru Romania..

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Felicitari senatorului Marcu pentru atitudine in sprijinul civilizatiei si al respectarii legii. Legea trebuie respecatata de fiecare cetatean al Romaniei. Astfell de fapte instiga la violente de orice fel. Daca acesti oameni nu vor fi pedepsiti conform legii, oricine isi va putea permite sa omoare un om, stiind ca nu i se va intampla nimic.

  6. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ceea ce s-a intamplat acolo dovedesta inca o data ce suntem.Niste BRUTE,INAPOIATI,CRIMINALI!Ne-am facut din nou,daca mai era nevoie,de rasul lumii.Sa vedem cum vor plati.

  7. Daca ar fi „eutanasiati: cei care cer „eutanasiere, sa vedeti cum s-ar rezolva problema! Ar ramane animalele cu cei care le iubesc, in liniste, pace si armonie! Ce spuneti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *