FOTO Momente grele pentru o familie din județul Botoșani. Gospodăria i-a luat foc în plină noapte

Momente grele trăite, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru o familie din județul Botoșani. Gospodăria acesteia a luat foc în plină noapte, iar pierderile au fost semnificative. Incendiul a avut loc în localitatea Miorcani din comuna Rădăuți Prut, acolo unde două anexe au fost cuprinse de flăcări.

Un vecin a observat, în jurul orei 1.00, flăcările și a sunat după ajutor. Un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Darabani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și pompierii voluntari din comuna Rădăuți Prut, au ajuns, în cel mai scurt timp, la fața locului. Aceștia au constatat că ardeau violent cele două anexe, dar și o cantitate mare de lemne de foc și gunoi de grajd și că exista pericolul de propagare a flăcărilor la casă și alte clădiri din gospodărie.

Mai bine de patru ore au acționat pompierii pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor. 100 de pui au pierit în urma evenimentului.

Pompierii au salvat cinci viței, 15 găini, casa si trei anexe.
Cel mai probabil, incendiul s-a produs după ce gunoiul de grajd s-a autoaprins. Flăcările s-au extins la lemnele de foc și la anexe

Slujbă cu rugăciuni pentru ploaie, duminică, la o mănăstire din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *