Ea este tânăra din județul Botoșani care a obținut 10 la Bacalaureat după contestații. „Cuvintele nu ar fi destul pentru a descrie bucuria pe care o simt acum”

Încă o tânără din județul Botoșani a obținut media 10 la Bacalaureat după contestații. Este vorba despre dorohoianca Anamaria Adelina Gîrțu, de la Liceul „Regina Maria” Dorohoi. Aceasta a susținut probele scrise ale examenului de Bacalaureat la Limba și Literatura Română, Matematică și Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană, obținând note maxime. Ea a contestat nota 9,70 de la Limba și Literatura Română și a primit 10.

„Cuvintele nu ar fi destul pentru a descrie bucuria pe care o simt acum. Sunt foarte emoționată și totodată extrem de mulțumită deoarece sunt convinsă că acest rezultat ilustrează perfect toată munca și tot efortul depus în acești patru ani, atât a mea cât și a profesorilor care m-au călăuzit prin acest drum al cunoașterii și cărora vreau sa le mulțumesc din tot sufletul. Consider ca nu este ușor, dar nici imposibil însă este nevoie de foarte multă determinare, voință și încredere.”, a declarat pentru Dorohoi News, Gîrțu Anamaria-Adelina.

Șapte fete au obținut media 10 la Bacalaureat

Șase elevi din Botoșani au reușit să obțină media 10 la Bacalaureat, înainte de contestații. Cinci dintre ei  sunt de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” și unul de la Liceul „Dimitrie Cantemir” Darabani. Veronica Horopciuc, de la Darabani, a obținut media 10 la Bacalaureat și este șefă de promoție. De la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, elevii de 10 la Bacalaureat sunt: Raluca Brumă, Elena Crețu, Andreea Iurea, Cezara Iurea și Maria Culidiuc.

Promovabilitate de 76,2% la Bacalaureat

Județul Botoșani înregistrează o promovabilitate de 76,2%, cu 4,8% mai mare decât anul trecut. Rata de promovare după contestații a crescut la nivelul județului cu 1,9%. Vezi aici rezultatele finale!

Ele sunt cele șase eleve din Botoșani cu media 10 la Bacalaureat! Cinci dintre ele sunt de la „Eminescu”

One thought on “Ea este tânăra din județul Botoșani care a obținut 10 la Bacalaureat după contestații. „Cuvintele nu ar fi destul pentru a descrie bucuria pe care o simt acum”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *