VIDEO Scandal din cauza apei într-o localitate din Botoșani. Restricțiile sunt doar pentru unii. „Uitați domnule unde se duce apa noastră!”

Lipsa apei stârnește rumoare în rândul unor localnici din județul Botoșani. Impunerea restricțiilor îi nemulțumește pe sătenii din Teioasa- Darabani, dar ceea ce îi revoltă peste măsură este faptul că unii localnici nu respectă măsurile impuse. În timp ce majoritatea dintre ei merg cu bidoanele și gălețile să își ia apă doar pentru consum, alții vin cu utilajele și cară apă.

Are utilaje acolo la Teioasa. Știți cum e cu apa, cu restricții, nu este! Și dumnealui vine cu utilajele în cartierul ăsta Teioasa, un sătuc de lângă Darabani. Sfidează tot! Omului îi mai trebuie apă la casă, știți cum e!”, ne-a mărturisit un localnic.

Oamenii se plâng că restricțiile sunt doar pentru unii.

„Noi nu avem apă pentru că, unde a investit Primăria mii de euro, o folosește Gheorghe Caba”, spune nemulțumită o localnică.

Reamintim că mai multe localități din județul Botoșani au impus restricții la apă din cauza secetei din această perioadă. Oamenii au fost îndemnați să ia apă doar pentru consum și pentru adăpat animalele, dar nu și pentru udat grădinile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *