Asistenta medicală implicată în scandalul cu conotații sexuale de la Spitalul Dorohoi, concediată

Asistenta medicală implicată în scandalul cu conotații sexuale de la Spitalul Municipal Dorohoi a fost concediată. Alina Elena Abălașei, care a susținut că directorul spitalului ar fi agresat-o sexual de mai multe ori, a rămas fără loc de muncă, în urma unei anchete derulate de conducerea unității medicale.

Femeia este nemulțumită de decizia de concediere semnată de managerul spitalului și a contestat în instanță măsura, cerând reintegrarea pe post.

Concedierea a avut loc după ce și managerul instituției, Valerian Andrieș, a deschis o acțiune judecătorească de atragere a răspunderii delictualei a asistentei cu care s-a aflat în conflict deschis.

Vă reamintim că luna trecută o angajată a unității medicale din Dorohoi l-a acuzat pe managerul Valerian Andrieș de agresiuni sexuale. Femeia aduce acuzații grave acestuia precizând că pe lângă avansurile sexuale la adresa ei, managerul ar mai fi întreținut relații intime cu asistente din spital. Alina Abălașei susține că are o înregistrare, care constituie  dovada că tot ce spune este adevărat.

Scandal cu iz amoros la Spitalul Dorohoi. O infirmieră acuză că ar fi fost agresată sexual

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *