FOTO & VIDEO Omul de afaceri Cornel Șfaițer a devenit cetățean de onoare al comunei Pomârla. „Mă onorează!”

Omul de afaceri Cornel Șfaițer a devenit cetățean de onoare al comunei Pomârla. Distincția i-a fost oferită vineri, în cadrul unui eveniment grandios care a avut loc în localitate, în prezența legendelor fotbalului românesc. Titlul de cetățean de onoare l-a primit la inaugurarea stadionului de la Pomârla.

„Mă onorează, voi și dator comunei Pomârla pe viitor, să particip la evenimente, să susțin cu ce pot, lucru la care știți foarte bine dau curs. Că e la Vorona, că e la Botoșani, că va fi la Pomârla sunt omul care pun umărul la astfel de evenimente și nu numai sportive, știțit foarte bine, culturale, tradiții, obiceiuri”, a declarat Cornel Șfaițer.

El a făcut posibilă participarea legendelor din fotbalul românesc la Pomârla. Primarul Dumitru Chelariu susține că Șfaițer merită cu prisosință acest titlu de cetățean de onoare pentru modul său de comportament, pentru profesionalism, generozitate, păstrarea tradițiilor, evenimente sportive, pentru că „și-a pus priceperea în slujba oamenilor”. Cornel Șfaițer este și cetățean de onoare al comunei sale natale, Vorona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *