Un apreciat om de afaceri din Botoșani va primi titlul de cetățean de onoare. „El este un exemplu prin modul său de a fi”

Un apreciat om de afaceri din județul Botoșani va primi titlul de cetățean de onoare al comunei Pomârla. Este vorba despre președintele clubului Poli Iași, Cornel Șfaițer, fostul președinte al FC Botoșani și manager la Sepsi OSK, care deține Voronskaya.

Primarul comunei Pomârla, Dumitru Chelariu, susține că Șfaițer va primi titlul de cetățean de onoare pentru modul în care reprezintă județul Botoșani, în cadrul inaugurării stadionului comunal, pe 24 iunie, la ora 18.00.

„Îi vom acorda, în primul rând, Loredanei Toma, campioană mondială la haltere, a cărei mamă este de aici și Andrei Dumitraș, care a jucat inclusiv la Steaua. […] Lui Cornel Șfaițer pentru implicarea necondiționată în promovarea comunei Pomarla, mai ales pentru acest eveniment grandios, pentru că vin mari glorii, ceea ce nu s-a întâmplat până acum, pentru promovarea sportului, cunoscându-l de atâția ani, la atâtea activități în care s-a implicat necondiționat.  El este un exemplu prin modul său de a fi generos cu imaginea județului indiferent că e Vorona, că e Pomârla, că e Botoșani, a făcut posibil un eveniment la care noi nu puteam visa vreodată”, ne-a declarat primarul comunei Pomârla.

Dumitru Chelariu susține că Șfaițer merită cu prisosință acest titlu de cetățean de onoare pentru modul său de comportament, pentru profesionalism, generozitate, păstrarea tradițiilor, evenimente sportive, pentru că „și-a pus priceperea în slujba oamenilor”.

„Nu trebuie să fii doar erou de război ca să primești cinstea unei comunități”, ne-a mărturisit primarul.

Cornel Șfaițer este și cetățean de onoare al comunei sale natale, Vorona.

Eveniment unic în județul Botoșani! Mai mulți fotbaliști din „Generația de aur” vin la inaugurarea stadionului de la Pomârla

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *