Polițiștii au luat măsuri! Botoșăneanul care a umilit și filmat un bărbat a fost sancționat

Polițiștii au luat măsuri în cazul botoșăneanului care a umilit și filmat un bărbat în spatele unui bar din localitatea Horlăceni. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani, Delia Nenișcu, bărbatul de 53 de ani, din Șendriceni, a fost sancționat pentru comportamentul său cu amenda maximă de 500 lei.

„În urma verificărilor efectuate de către polițiști, a fost stabilită identitatea persoanelor care apar în imaginile video, fiind aplicată o sancțiune contravențională unui bărbat de 53 de ani, din comuna Șendriceni, pentru nerespectarea prevederilor Legii 61 din 1990 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, a declarat Nenișcu.

Bărbatul îl poreclește „King Kong” și îi să se pună în genunchi și să se spele pe cap în schimbul unei sume de bani.

„Hai bagă capul acolo! Ți-am zis că îți dau 100, îți dau 100!”, spune amuzat bărbatul care filmează.

După ce bărbatul cu pricina începe să se spele cu apă pe cap, un alt individ aduce detergent de vase și i-l toarnă în cap. În timp ce omul încearcă să se clătească de spumă, acestuia i se toarnă pe cap cenușă. Chiar dacă botoșăneanul ce a pus totul la cale se amuza copios, câțiva localnici prezenți i-au dezaprobat atitudinea, însă absolut nimeni nu a intervenit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *