VIDEO Scandalos! Bărbat umilit și filmat de doi consăteni. „Hai, bagă capul acolo! Ți-au zis că îți dau 100”. Este incredibil ce i-au făcut

Un bărbat a fost umilit de doi consăteni și întreaga scenă au filmat-o pentru amuzamentul lor. S-a întâmplat luni, în localitatea Horlăceni din județul Botoșani. Cei doi bărbați se aflau la barul din localitate și au profitat de naivitatea unui bărbat cunoscut în localitate ca fiind mai sărac cu duhul și l-au umilit.

Cei trei au mers în spatele barului, unde, unul dintre bărbați i-a propus celui pe care îl poreclește „King Kong” să se pună în genunchi și să se spele pe cap în schimbul unei sume de bani.

„Hai bagă capul acolo! Ți-am zis că îți dau 100, îți dau 100!”, spune amuzat bărbatul care filmează.

După ce bărbatul cu pricina începe să se spele cu apă pe cap, unul dintre cei prezenți aduce detergent de vase și i-l toarnă în cap. În timp ce omul încearcă să se clătească de spumă, acestuia i se toarnă pe cap cenușă. Chiar dacă botoșăneanul ce a pus totul la cale se amuza copios, câțiva localnici prezenți i-au dezaprobat atitudinea, însă absolut nimeni nu a intervenit.

Un sătean ne-a trimis clipul și cere ca Poliția să ia măsuri în acest caz.

„Uitați ce îi face! E o persoană amărâtă și își bate joc de el”, ne-a mărturisit botoșăneanul.

Autor: Mihaela Macovei

One thought on “VIDEO Scandalos! Bărbat umilit și filmat de doi consăteni. „Hai, bagă capul acolo! Ți-au zis că îți dau 100”. Este incredibil ce i-au făcut

  1. Ăsta care filmează probabil a pățit la fel prin Italia când cara pe la vreo ferma bălegarul de la oi. Diferența dintre cei 2 este demența. Al celui care filmează e sub sub nivelul mării! Ar trebui dus la Psihiatrie sa le spele wc urile celor internați..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *