Imaginile care au stârnit revoltă! Zeci de oameni indignați de cazul botoșăneanului umilit la un bar. Cer dreptate

Zeci de oameni s-a arătat indignați de cazul botoșăneanului umilit de consătenii săi la un bar din localitatea Horlăceni din comuna Șendriceni. Imaginile au stârnit revolta internauților, oamenii cerând Poliției să se autosesizeze în acest caz și să îi tragă la răspundere pe cei vinovați.

Doamne ferește-ne de așa mizerii de „oameni”. Poate ajunge clipul ăsta și în ochii poliției române să se sesizeze. Bietul om”, scrie o femeie.

Alo poliția! Trebuie trași la răspundere!”, este una dintre reacțiile la știrea publicată de BotosaniNews.

„Sper, Politia sa actioneze crunt asupra Idiotul, care se crede destept!”, mai spune un cititor.

„Nu ma pot uita la acest video !!! Este strigator la cer cum unii pot sa se bucure de asa ceva ! Oare am uitat sa mai fim umani? de asta ne si da Dumnezeu atatea semne !! Rusineee sa va fie!”, a scris, la rândul său, o internaută, care este oripilată de ceea ce a văzut.

Un bărbat a fost umilit de doi consăteni și întreaga scenă au filmat-o pentru amuzamentul lor. S-a întâmplat luni, în localitatea Horlăceni din județul Botoșani. Cei doi bărbați se aflau la barul din localitate și au profitat de naivitatea unui bărbat cunoscut în localitate ca fiind mai sărac cu duhul și l-au umilit.

Cei trei au mers în spatele barului, unde, unul dintre bărbați i-a propus celui pe care îl poreclește „King Kong” să se pună în genunchi și să se spele pe cap în schimbul unei sume de bani.

„Hai bagă capul acolo! Ți-am zis că îți dau 100, îți dau 100!”, spune amuzat bărbatul care filmează.

După ce bărbatul cu pricina începe să se spele cu apă pe cap, unul dintre cei prezenți aduce detergent de vase și i-l toarnă în cap. În timp ce omul încearcă să se clătească de spumă, acestuia i se toarnă pe cap cenușă. Chiar dacă botoșăneanul ce a pus totul la cale se amuza copios, câțiva localnici prezenți i-au dezaprobat atitudinea, însă absolut nimeni nu a intervenit.

Un sătean ne-a trimis clipul și cere ca Poliția să ia măsuri în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *