Tânăr prins gonind cu o viteză de 208 km/h pe un drum din județul Botoșani. În aceeași zonă s-a produs accidentul mortal de sâmbătă

Un tânăr a fost surprins de aparatul radar pe un drum din județul Botoșani gonind cu o viteză amețitoare. S-a întâmplat sâmbătă, 11 iunie, pe DN 29 D, în afara localității Stăuceni, când politiștii rutieri au surprins, in aceeași zonă și aceeași zi în care a avut loc accidentul mortal, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Botoșani, care rula cu o viteza de 208 km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă de peste 1.300 de lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Reamintim faptul, că în această zonă, viteza este limitată temporar la 60 de km/h. Astfel de activități de prevenire și de combatere a faptelor antisociale vor fi continuate și astăzi, sunt organizate acțiune și filtre rutiere pe raza întregului județ, așadar, vă recomandăm să respectați prevederile legale pentru a nu fi implicați în evenimente nedorite”, susțin reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.

De asemenea, în minivacanta de Rusalii au fost constatate 6 infracțiuni de conducere fără permis și conducere sub influenta alcoolului, 3 infractiuni de deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu și doua infracțiuni de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Tot în aceste zile, pe drumurile din județ, s-au produs 4 accidente rutiere, dintre care un accident mortal. În două dintre cazuri, conducătorii auto se aflau sub influența bauturilor alcoolice.

FOTO Tragedie pe un drum național din Botoșani! Un muncitor a fost accidentat mortal cu mașina de un șofer

One thought on “Tânăr prins gonind cu o viteză de 208 km/h pe un drum din județul Botoșani. În aceeași zonă s-a produs accidentul mortal de sâmbătă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *