FOTO Şoferul care a produs accidentul mortal de pe DN 29D era băut. Era coleg cu victima

Şoferul care a produs accidentul de sâmbătă dimineaţă de pe drumul naţional DN 29 D, de pe raza comunei Stăuceni, în dreptul depozitului de deşeuri de la Victoria, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. După testarea acestuia, aparatul etilotest a arătat o concentraţie alcoolică de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Este vorba de un tânăr de 27 de ani, din judeţul Botoşani, care conducea un Volkswagen Golf IV dinspre Botoşani spre Ştefăneşti. El era coleg cu victima, ambii angajaţi ai societăţii comerciale Autotehnorom SRL Suceava, cea care execută lucrările de modernizare a drumului respectiv.

Potrivit martorilor, tânărul întârziase la serviciu şi se grăbea pentru a ajunge la locul de muncă, moment în care l-a lovit în plin pe colegul său de 58 de ani. Victima este din judeţul Bacău.

Şoferul care a produs accidentul este cercetat pentru ucidere din culpă.

FOTO Tragedie pe un drum național din Botoșani! Un muncitor a fost accidentat mortal cu mașina de un șofer

One thought on “FOTO Şoferul care a produs accidentul mortal de pe DN 29D era băut. Era coleg cu victima

  1. ITM sta in birouri fug si dau o amenda la un pacatos iar 3 luni stau su licezesc in birouri…firmele nu respecta normele de semnalizare sunt scumpe DAR NU II INTREABA NIMENI DE CALITATEA LUCRARILOR , itm-istii in loc sa fie sa verifice daca se respecta NORMELE …politica strutului ca de se supara CLIPICI…care vine si face poze …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *