Mama fetiței din Botoșani agresate sexual de tată și violată de trei cei frați ai săi fugea des de acasă

Foto: arhiva

Mama fetiței agresată sexual de taxă și violată de trei cei frați ai săi fugea des de acasă, au declarat, pentru BotosaniNews, surse apropiate anchetei. Potrivit acestora, familia din localitatea Unțeni în care s-a înregistrat cazul cutremurător este una dezorganizată, iar atât tatăl, cât și mama sunt cunoscuți în comunitate ca fiind consumatori de alcool.

Anchetatorii susțin că, deseori, după ce consuma băuturi alcoolice, mama fetei intra în conflict cu soțul său și atunci ea pleca de acasă la mama sa din comuna Gorbănești. În intervalul în care mama pleca de acasă se produceau agresiunile sexuale și violurile asupra fetiței de doar 15 ani. De altfel, familia respectivă mai are, pe lângă cei trei frați arestați și sora violată, alți doi copii.

Citește și: Ei sunt cei tatăl și cei trei fii care au agresat sexual și violat o copilă de doar 15 ani din Botoșani. Au fost arestați

Vă reamintim că o minoră a fost violată de cei trei frați ai săi, de 17, 19 și 20 de ani, și a fost agresată sexual inclusiv de tatăl său, un bărbat de 41 de ani.  Cei patru indivizi au fost reținuți, duminică, de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de agresiune sexuală și viol.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu, din cercetări, a reieșit faptul că în perioada 2019-2021, bărbatul de 41 de ani, ar fi atins-o in mod frecvent, in zonele intime, pe fiica sa, minoră, împotriva voinței acesteia.

Totodată, în aceeași perioadă, cei trei tineri, frați cu victima, prin constrângere și violență, ar fi întreținut în mod frecvent, raporturi sexuale cu minora.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *