VIDEO Scandalos! Bărbat din Botoșani revoltat că fiul său a fost lăsat de izbeliște de cadrele medicale din Dorohoi. „Copilul plin de sânge, agitat, cu ochii în lacrimi că nu știu ce să îi fac”

Un bărbat din județul Botoșani se arată revoltat de comportamentul unor cadre medicale din Dorohoi, care i-ar fi lăsat copilul, plin de sânge, de izbeliște. Vasile Vieru a postat un video pe rețelele de socializare în care arată cum stă la poarta unității spitalicești cu copilul plin de sânge.

„Anul 2022, nu e posibil asa ceva. Întâmpinarea cadrelor medicale este una care te lasă cu un gust amar și oarecum te pregătește de ce se va întâmpla. Copilul plin de sânge, agitat, cu ochii în lacrimi ca nu știu ce sa îi fac, iar răspunsul lor este : așteaptă pe bancă. Au sărit oamenii ce așteptau la rând cu șervețele, să mă ajute, iar toți cei ce au jurat să ajute și să trateze, se uitat și își savurau cafeaua”, a spus botoșăneanul.

Totul ar fi început în cursul zilei de miercuri, în jurul orelor 13:00-13:00, când bărbatul a apelat serviciul 112 și a cerut o ambulanță pe motiv că fiul său are o sângerare nazală și nu știe de ce, dar nici nu se oprește.

„Pune, domnule, copilul pe bancă, pe spate, că sare sânge”

„După ce a fost preluat de către cei de la ambulanta și dus la spitalul municipal Dorohoi, a fost externat pe motiv ca nu avem un doctor orl după ora 12. Sângerarea s-a oprit, totul normal sa zic, pana astăzi la ora 7 când trebuia sa-l duc la școală. S-a trezit și când s-a ridicat din pat direct la baie ca a început din nou sa ii curgă sânge. Sa zicem ca eram deja pregătiți de asa ceva, pentru ca am fost la medicul de familiei și ne-a dat o trimitere pentru ziua de astazi. L-am urcat în mașină și am plecat la spital. Când am ajuns, mi-am cerut scuze celor ce erau deja la ușa cabinetului și am intrat sa vedem dacă este cineva și când ne poate vedea. „Sărut mâna, am și eu un copil….nu termin fraza ca îl și aud tata, tata curge tare…la care Doamna îmi spune, D-na Doctor nu este luați loc afară. Ma duc cu băiatul la baie, încerc tot posibilul să-l calmez și în același timp sa opreasc sângerarea…eșec total, nu reușesc sa îl calmez nici pe el nici sângele. Ies din baie plin de sânge cu băiatul la fel sa cer ajutor…..toți cei ce erau la rânduri pe acele holuri au început sa le spună sa îl ducă la urgente sa ma ajute…și apare un Domn Doctor care îmi da un șervețel (eu care aveam bureți speciali pentru sângerare cumpărați cu o zi înainte), ce sa fac cu un șervețel. „Pune Domnule copilul pe banca, pe spate ca sare sânge”. Încerc sa nu îl sperii și sa fac totul cu calm dar pana și copilul îmi spune : ” tata dacă ma intind îmi este frica ca ma începe”. Reușesc sa ii opresc parțial sângerarea și am plecat ..”,ne-a mărturisit bărbatul.

Deocamdată, conducerea Spitalului Dorohoi nu a putut fi contactată pentru a oferi un punct de vedere cu privire la acest subiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *