FOTO Scandal la Botoșani. Individ reținut după ce a bătut o femeie, administrator al unei societăți, și a amenințat cu un cuțit un bărbat

Un bărbat de 62 de ani, din municipiul Botoșani, a fost reținut de polițiști, miercuri, după scandalul care a avut loc marți în Parcul Tineretului din municipiul Botoșani. Individul a bătut o femeie, administrator al unei societăți, și a amenințat cu un cuțit un bărbat.

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele acestuia, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

„În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că acesta, la data de 7 iunie 2022, în jurul orelor 20:30, s-a deplasat la sediul unei societăți comerciale, din municipiul Botoșani, unde ar fi lovit de mai multe ori, persoana vătămată, o femeie de 47 de ani, administrator al respectivei societăți, provocându-i acesteia leziuni fizice pentru care a necesitat îngrijiri medicale. În acelasi context, bărbatul de 62 de ani, înarmat cu un cuțit, ar fi amenințat cu acte de violență un bărbat de 43 de ani, aflat în apropiere, care a intervenit pentru a proteja victima.  Ulterior, persoana bănuită de comiterea faptei a fost imobilizată și deposedată de cuțit, de către doi agenți de securitate, care se aflau în proximitatea locului faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Delia Nenișcu.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de joi, 9 iunie, să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Botoșăneanul care a agresat o femeie de afaceri din Botoșani a fost arestat preventiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *