Botoșăneanul care a agresat o femeie de afaceri din Botoșani a fost arestat preventiv

Botoșăneanul care a agresat, în cursul zilei de marți, o femeie de afaceri din municipiul Botoșani a fost arestat preventiv. Bărbatul în vârstă de 62 de ani a primit din partea magistraților de la Judecătoria Botoșani un mandat de arestare de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Polițiștii susțin că pe 7 iunie, în jurul orelor 20:30, botoșăneanul s-a deplasat la sediul unei societăți comerciale, din municipiul Botoșani, unde ar fi lovit de mai multe ori, o femeie de 47 de ani, administrator al respectivei societăți, provocându-i acesteia leziuni fizice pentru care a necesitat îngrijiri medicale.

În acelasi context, bărbatul de 62 de ani, înarmat cu un cuțit, ar fi amenințat cu acte de violență un bărbat de 43 de ani, aflat în apropiere, care a intervenit pentru a proteja victima.  Ulterior, persoana bănuită de comiterea faptei a fost imobilizată și deposedată de cuțit, de către doi agenți de securitate, care se aflau în proximitatea locului faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Delia Nenișcu.

Solutia pe scurt:

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani formulată în dosarul nr. 2672/P/2022. În baza art. 226 alin.1 şi 2 Cod pr. pen., art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e) Cod pr.pen., art. 223 alin. 2 Cod pr. pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului HAAKE (fost BORCOI) VICTOR, …, cercetat pentru săvârşirea unei infracţiuni de lovirea sau alte violențe, faptă prev. și ped. de art. 193 alin. 2 din Codul Penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 08.06.2022 până la data de 07.07.2022 inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului HAAKE (fost BORCOI) VICTOR. Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului HAAKE (fost BORCOI) VICTOR, formulată prin apărătorul ales, de luare faţă de acesta a măsurii arestului la domiciliu sau control judiciar pe cauţiune. Constată că inculpatul a fost asistat de apărător ales. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, astăzi, 08.06.2022, ora 17:10.

FOTO Alertă la Botoșani! Pompieri, jandarmi și polițiști chemați de urgență. Un bărbat amenință că aruncă un bloc în aer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *