FOTO Alertă la Botoșani! Pompieri, jandarmi și polițiști chemați de urgență. Un bărbat amenință că aruncă un bloc în aer

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Județean de Jandarmi și Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani intervină, marți seară, într-un bloc din municipiu, după un apel la 112. O femeie a sunat susținând că un vecin de-al său a scos o butelie de aragaz pe casa scării, a dat drumul la gaz și amenință că aruncă blocul în aer.

Cazul se înregistrează pe strada Parcul Tineretului din municipiul reședință de județ, la blocul cu numărul 2. La fața locului au ajuns și echipaje medicale.

Din primele informații, sesizarea nu se confirmă în totalitate. Un bărbat, care ar fi avut un apartament în blocul respectiv, i-ar fi amenințat pe foștii lui vecini însă fără ca aceasta să intre efectiv cu butelia de gaz în scară.

Vom reveni cu detalii!

 

Scandalul cu conotații sexuale de la Spitalul Municipal Dorohoi ajunge în instanță. Se cere atragerea răspunderii delictuale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *