Negocieri pentru noul antrenor al FC Botoșani. Cu cine discută Valeriu Iftime!

antrenament fc botosani, stiri, botosani, profi izobek , afc junior - CopyFostul antrenor al Universității Craiova, Corneliu Papură, ar putea fi noul antrenor al FC Botoșani. Finanțatorul echipei, Valeriu Iftime, susține că discută, de mai multe zile, cu Papură pentru a ocupa banca tehnică a echipei botoșănene, după renunțarea la Marius Croitoru. El spune că negocierile cu noul tehnician sunt avansate și că ar urma să primească un răspuns cert până marți seară.

În urma unor discuții avute de Iftime cu Marius Croitoru, acesta din urmă nu ar fi fost de acord cu o clauză din contract, astfel încât nu a mai dat un răspuns pozitiv cu privire la rămânerea sa la echipă.

„Așteptam un ultim răspuns de la el astăzi, până la 10 și văd că nu mi l-a dat, ceea ce înseamnă că s-a hotărât să plece. Nu știu dacă are echipă. Pur și simplu a fost o singură condiție, l-am rugat să accepte, nu acceptă și era o condiție pentru mine și asociații mei obligatorie”, a spus Iftime.

El susține că nu era semnat contractul cu Marius Croitoru și știa că acesta se va supăra și nu va accepta condiția impusă de acționarii clubului.

„Noi nu suntem dependenți de Croitoru, poate asta lumea a înțeles-o și nu a înțeles-o Marius. Noi suntem un club care ne facem viața așa cum poate fi mai bună cu forțele noastre”, a spus Iftime, care dă asigurări că cel târziu miercuri va anunța noul antrenor al FC Botoșani.

Decizie șoc! Marius Croitoru nu mai este antrenor la FC Botoșani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *