Decizie șoc! Marius Croitoru nu mai este antrenor la FC Botoșani

Marius Croitoru nu mai este antrenor la FC Botoșani. Anunțul a fost făcut, marți, de președintele clubului, Valeriu Iftime. Potrivit acestuia, în urma unor discuții avute cu Marius Croitoru, acesta nu ar fi fost de acord cu o clauză din contract, astfel încât nu a mai dat un răspuns pozitiv cu privire la rămânerea sa la echipă.

„Așteptam un ultim răspuns de la el astăzi, până la 10 și văd că nu mi l-a dat, ceea ce înseamnă că s-a hotărât să plece. Nu știu dacă are echipă. Pur și simplu a fost o singură condiție, l-am rugat să accepte, nu acceptă și era o condiție pentru mine și asociații mei obligatorie”, a spus Iftime.

El susține că nu era semnat contractul cu Marius Croitoru și știa că acesta se va supăra și nu va accepta condiția impusă de acționarii clubului.

„Noi nu suntem dependenți de Croitoru, poate asta lumea a înțeles-o și nu a înțeles-o Marius. Noi suntem un club care ne facem viața așa cum poate fi mai bună cu forțele noastre”, a spus Iftime, care dă asigurări că cel târziu miercuri va anunța noul antrenor al FC Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *