Manager Immofinanz: Analizăm potenţialul pieţei din Botoşani pentru a construi locuinţe deasupra parcului de retail

Immofinanz este unul dintre cei mai puternici jucători din sectorul imobiliar local. Grupul are patru centre comerciale sub brandul VIVO! (la Baia Mare, Cluj-Napoca, Constanţa şi Piteşti), ce adună circa 400 de magazine. Compania are, de asemenea, şi investiţii în zona de office, dar şi un parc de retail sub brandul STOP SHOP la Botoşani. 

Analizăm potenţialul pieţei din Botoşani pentru a construi locuinţe deasupra parcului de retail”, spune Geanina Ungureanu, senior asset & leasing manager în cadrul IMMOFINANZ România,  care  mai afirmă că nevoile şi obiceiurile de consum sunt în continuă schimbare, iar acest lucru impune o regândire constantă a centrelor comerciale.

„Mereu va fi loc de formate noi sau de noi abordări din partea retailerilor. În ultimii ani am observat un avans considerabil al magazinelor multi-brand, în special în domenii ca IT, beauty, sănătate, precum şi a conceptelor discount. Mereu va fi loc în piaţă de jucători care răspund nevoilor clienţilor, dovadă că portofoliile centrelor comerciale sunt într-o schimbare continuă“, adaugă ea.

Sursa;zf.ro.

One thought on “Manager Immofinanz: Analizăm potenţialul pieţei din Botoşani pentru a construi locuinţe deasupra parcului de retail

  1. Vor sa scoata bani din piatra seaca. Multinationalele in tarile din lumea a 3-a din coloniile lor fac ce vor. Pentru un pic de bani autoritatile locale, arhitectii, avizatorii vand totul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *