Fostul sediu din Botoșani al Bancpost, preluat de o puternică firmă din domeniul IT

Fostul sediu central din Botoșani al Bancpost a fost preluat de o puternică firmă din domeniul IT. Compania Amber a preluat spațiile fostei bănci, urmând să inaugureze aici cel mai mare studio
independent dezvoltator de jocuri video din România.

Deschiderea oficială a noului sediu Amber Botoșani, de pe Calea Națíonală nr. 95, va avea loc vineri, pe 27 mai, începând cu ora 10.30.

Despre Amber

Înființată în 2013 în București, Amber este o agenție creativă structurată ca o rețea de studiouri cu specializări diferite, oferind o paletă largă de soluții de dezvoltare de jocuri video, ce include livrarea de produse complete, co-dezvoltare, conversie de platforme, live operations și servicii de suport. În acest moment, în Amber lucrează peste 900 de specialiști.

Amber are sediul central în București și birouri în Botoșani, San Francisco, Los Angeles, Guadalajara și Montreal.

Printre cele mai cunoscute companii de gaming cu care Amber a lucrat sau încă lucrează se numără Disney, Paradox Interactive, Rovio, NBC Universal, Kixeye, Raw Fury și That Game Company. Amber a dezvoltat jocuri precum Tetris Beat, PositronX, Rumble Heroes, Link Twin și Cinderella Free Fall și a contribuit la dezvoltarea unor titluri de success precum Sky: Children of Light, Gorogoa și altele.

Cea mai mare firmă de construcții din Botoșani, în faliment. Decizia, luată luni de judecători

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *