Ți se rupe inima! O mamă cu patru copii dintr-o comună din Botoșani are nevoie de ajutor. „Aș vrea să le ofer o viață mai bună copiilor mei”

Oana Valentina este mămică din comuna Ungureni, satul Plopenii Mici. Are patru copii, un băiat de 16 ani, o fată de 13 ani, apoi o fată de zece ani și un băiat de șase ani. Îi crește singură în casa bunicii sale decedate. Reușește să le pună de masă și să îi îmbrace din alocație și ajutorul social.

De șapte ani trăiește singură deoarece tatăl i-a părăsit și nu plătește nici pensia alimentară. E greu pentru o mamă singură, dar Oana face tot posibilul pentru a-și ține copiii uniți. Cu greu a reușit să facă o temelie pentru o casă în curte, deoarece locuința veche este neîncăpătoare pentru cele cinci suflete și nici nu mai e rezistentă. Ba mai mult este nocivă pentru cei care trăiesc în ea deoarece este umezeală și apare și mucegaiul. Din păcate, nu a reușit să o ridice.

„Aș vrea să le ofer o viață mai bună copiilor mei”, spune Oana.

În ciuda neajunsurilor, Oana este o femeie puternică. Muncește zi de zi pentru copiii ei și e mulțumită când vede că sunt cuminți, merg la școală și sunt respectuoși. Nu și-a mai refăcut viața pentru că și-a dedicat toate zilele copiilor ei. Acum, are nevoie de ajutor pentru a reuși să își ridice căsuța. Cei care vor să o sprijine pot face donații prin intermediul Asociației Social Creștină „Sfântul Ioan Iacob de la Crăiniceni”. Pentru mai multe detalii sunați la: 0740 482 535.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *