Anchetă a Poliției pentru două infracțiuni în cazul botoșăneanului mort după ce a căzut de pe un stâlp

Foto: mditv.ro

Polițiștii fac cercetări pentru două infracțiuni în cazul botoșăneanului mort după ce a căzut de la aproximativ cinci metri înălțime. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani, Delia Nenișcu, „în cauză se fac cercetări pentru ucidere din culpă și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.

Reamintim că un tânăr de 21 de ani, din județul Botoșani, a murit, marți după-amiază, după ce s-ar fi electrocutat și a căzut de pe un stâlp, de la câțiva metri înălțime. Vlad Atănăsoaei lucra alături de tatăl său la o companie de cablu, iar în timp ce se afla pe un stâlp, la o lucrare la Vlăsinești, acesta s-ar fi electrocutat și a căzut de la aproximativ cinci metri înălțime.

La fața locului au ajuns cadrele medicale, dar din păcate, botoșăneanul nu  a supraviețuit. Cazul a ajuns în atenția inspectorilor muncii, dar și a polițiștilor, care au demarat cercetările. Trupul neînsuflețit a fost ridicat de medicii legiști pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Mesaj tulburător al iubitei botoșăneanului mort după ce a căzut de la înălțime. „De nevoie, îți încalc cuvântul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *