Tragedie! Un bărbat din Botoșani a murit strivit între un utilaj și un perete

Un bărbat din comuna Roma, județul Botoșani, a murit strivit între un utilaj și un perete. Tragedia a avut loc miercuri, la un imobil aflat în construcție din comuna suceveană Dornești.  Ionuț Prodan, de 38 de ani, făcea curățenie, în urma unor lucrări la clădirea respectivă, alături de un alt bărbat, cei doi fiind angajați ai unei societăți de construcții din județul Suceava.

La un moment dat, colegul botoșăneanului, în timp ce efectua lucrări de curățenie, s-a urcat pe vola ce era situată în curtea imobilului,  pentru ca Ionuț Prodan să încarce cu lopata, lutul ce era amplasat în fața ușii de acces, în cupa volei. A încercat să coboare cupa volei pentru a-i facilita munca botoșăneanului, dar într-un moment de neatenție, a înaintat vola, strivindu-l pe acesta de peretele imobilului.

Botoșăneanul, străpuns în zona bazinului de ghearele cupei

A dat imediat în marșalier, a coborât și l-a văzut pe botoșănean străpuns în zona bazinului de ghearele cupei, sângerând în abundență și fiind în stare de inconștiență.  Botoșăneanul a fost găsit de medicii de la ambulanță, chemați la fața locului, întins pe sol, la aproximativ un metru față de locuință, sângerând în abundență și fiind în stare de inconștiență. Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Trupul neînsuflețit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „ neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă ”,  „ nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă ” și „ uciderea din culpă”.

FOTO Accident cu patru victime, la Botoșani! Două mașini s-au ciocnit, apoi una s-a răsturnat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *