Tragedie! Un tânăr din Botoșani a murit după ce a căzut de la înălțime. Vlad avea doar 21 de ani

Un tânăr de 21 de ani, din județul Botoșani, a murit, marți după-amiază, după ce s-ar fi electrocutat și a căzut de pe un stâlp, de la câțiva metri înălțime. Vlad Atănăsoaei lucra alături de tatăl său la o companie de cablu, iar în timp ce se afla pe un stâlp, la o lucrare la Vlăsinești, acesta s-ar fi electrocutat și a căzut de la aproximativ cinci metri înălțime.

La fața locului au ajuns cadrele medicale, dar din păcate, botoșăneanul nu  a supraviețuit. Cazul a ajuns în atenția inspectorilor muncii, dar și a polițiștilor, care au demarat cercetările. Trupul neînsuflețit a fost ridicat de medicii legiști pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Moartea lui Vlad a lăsat multă durere în sufletele celor care l-au cunoscut.

„Drum bun și lin printre îngeri dragul și iubitul nostru nepot. Doamne ce-ai făcut cum ai putut să lași să se întâmple o așa mare nenorocire! Vladuț noi nu ne-am revenit de la moartea lui tatăl meu și acum inimile noastre sunt facute țăndări de durere. Nu vrem să credem că nu o să te mai vedem vreodată dragul nostru.Acum ești cu toți cei care te-au iubit acolo sus între stele ,dar pe noi ne-au lăsat cu durere și distruși pe viață.Dumnezeu să te ierte și odihnă veșnică printre îngeri scumpul și dragul lui tușa nepot, te voi plînge toată viața cît mai traiesc!”, este mesajul unei rude a tânărului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *