Femeie din Botoșani tâlhărită de un individ pe care l-a cunoscut pe Facebook. Incredibil ce i-a făcut bărbatul în propria locuință

O femeie din județul Botoșani a fost tâlhărită de un individ pe care l-a cunoscut pe Facebook. Bărbatul, de 63 de ani, din județul Galați, a fost reținut, joi, de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Botoșani, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Potrivit anchetatorilor, în cursul lunii martie 2022, după mai multe discuții pe o rețea de socializare, femeia ar fi convenit cu individul să se întâlnească la locuința acesteia. Ulterior, data de 20 martie 2022, în timp ce aceștia se aflau în locuința femeii, de 69 de ani, din comuna Broscăuți, ar fi amenințat-o cu acte de violență și ar fi imobilizat-o pe acesta, legând-o cu obiecte vestimentare de mobilierul din locuință. În acest context, bărbatul ar fi sustras din locuință mai multe bunuri, constând în bijuterii, telefoane mobile și bani.

„La data de 28 aprilie a.c., polițiștii din Botoșanii au pus în executare două mandate de percheziție la sediul societății comerciale la care lucrează persoana banuită de comiterea faptei, din județul Ilfov, precum și la o locuință folosită de acesta, din comuna Șendriceni, fiind ridicate bunuri care interesează cauza. Bărbatul de 63 de ani a fost depistat în județul Ilfov, fiind escortat către IPJ Botoșani, unde, față de acesta, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore. Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsuri legale. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Botoșani au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomârla, al polițiștilor din cadrul I.P.J. Ilfov și al Direcției Operațiuni Speciale”, precizează purtătorul de cuvânt al Poliției Botoșani, Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *