Un bărbat din Botoșani a fost arestat pentru că ar fi amenințat doi polițiști și ar fi lovit mașina de poliție

Un bărbat din județul Botoșani a fost arestat pentru că ar fi amenințat doi polițiști și ar fi lovit mașina de poliție. Gheorghe Florin Hancea are 42 de ani și este din Bucecea. Pe 9 aprilie 2022, botoșăneanul a mers la Poliția orașului Bucecea pentru a însoți un alt bărbat care și-a agresat soția.

Ajuns acolo, Hancea, le-a adresat amenințări cu acte de violență, atât la adresa a doi polițiști, cât și a bunurilor și a familiilor acestora. De asemenea, el a lovit cu pumnul o mașină pe poliție, avariind-o ușor.

Aflat sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul a fost reținut pentru ultraj, iar ulterior magistrații Judecătoriei Botoșani au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Solutia pe scurt:

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani formulată în dosarul nr. 1554/P/2022. În baza art. 226 alin.1 şi 2 Cod pr. pen., art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e) Cod pr.pen., art. 223 alin. 2 Cod pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului HANCEA Gheorghe-Florin cercetat pentru săvârşirea a două infracţiuni de ultraj, prev. de art. 257 alin. (1) şi (4) rap. la art. 206 alin. (1) din Codul penal, cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal (persoane vătămate Luchian Andrei Alexandru şi Moroşanu Robert Ionuţ), pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 11.04.2022 până la data de 10.05.2022, inclusiv.

Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului HANCEA Gheorghe-Florin. Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului HANCEA Gheorghe-Florin, formulată prin apărător desemnat din oficiu, de luare faţă de acesta a măsurii preventive a controlului judiciar. În baza art. 275 alin. 3 Cod pr. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În baza art. 275 alin. 6 Cod pr. pen. onorariul apărătorului din oficiu, av. Podaru Anca, în cuantum de 313 lei, se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Botoşani. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, astăzi, 11.04.2022, ora 14:45.

 

Profesorul din Botoșani care a agresat sexual trei eleve a fost arestat. Cine este acesta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *