Psiholog criminalist, despre copila din Botoșani care ar fi ucis două femei. „O găsesc lipsită de frâna mentală a responsabilității și a discernământului”

Copila de 13 ani, din județul Botoșani, care ar fi ucis două femei la Poiana, nu ar fi avut discernământ, potrivit psihologului criminalist Tudorel Butoi. El a declarat că femeile au fost ucise cu brutalitate, fiind multe lovituri în plus, care arată tocmai nivelul de agresivitate al fetei.

Sunt multe lovituri în plus. Acest lucru este interpretat de noi, de psihologi, ca un hiperchinetism, adică o avalanșă de lovituri până când se temperează făptuitorul și doza de agresivitate se topește. Efectul suprimării a două vieți este covârșitor. O găsesc impulsivă, o găsesc agresivă și, în conformitate cu prevederile legii, o găsesc lipsită de frâna mentală a responsabilității și a discernământului”, a declarat, pentru Kanal D, Tudorel Butoi.

Fata mai are patru frați și locuiește cu mama și concubinul acesteia. În prezent, este în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Două femei din Botoşani, mamă şi fiică, au fost găsite fără suflare în propria casă. Botoșănencele au 82 și, respectiv, 53 de ani și, potrivit anchetatorilor locuiau singure într-o casă aflată la marginea localității Poiana din comuna Cristinești.

Surse judiciare au declarat, pentru BotosaniNews, că femeile aveau plăgi tăiate în jurul gâtului ceea ce ar presupune că ar fi fost ucise. Trupurile neînsufleţite ale femeilor au fost găsite de un consătean, una în casă, iar cealaltă în curte. Bărbatul care le-a găsit este cel care le aproviziona cu tot ceea ce femeile aveau nevoie.

Mesaj cutremurător al copilei de 13 ani, principalul suspect al dublei crime de la Cristinești. „Mai bine nu existam…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *