FOTO Panică într-un bloc din Botoșani, după ce o garsonieră a luat foc! 15 persoane evacuate, iar un bărbat s-a intoxicat cu fum

Panică, vineri, într-un bloc de pe strada Aleea Parcului din municipiul Botoșani. Un bărbat a fost salvat de pompierii botoșăneni dintr-o garsonieră cuprinsă de flăcări, situată la etajul IV. Bunurile din interior au fost cuprinse de flăcări și botoșăneanul s-a refugiat în balcon. Salvatorii au trecut prin foc și l-au scos pe brațe, fiind transportat la ambulanță. Potrivit cadrelor medicale, bărbatul a fost intoxicat cu fum, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Alte 15 persoane, din care un copil, care locuiesc la etajele IV și III au fost evacuate de pompieri.

Potrivit pompierilor, concomitent cu acțiunea de evacuare a locatarilor s-a intervenit pentru stingerea incendiului care se manifesta violent în interiorul garsonierei, dar și pentru evacuarea fumului dens care era prezent la nivelul etajelor superioare.

„Patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale cu apă și spumă, autoplatforma de lucru la înălțime, dar și două ambulanțe SAJ, polițiști și jandarm au fost mobilizați la locul evenimentului. Incendiul este lichidat. Urmează să se stabilească cauza probabil”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Aceleași surse susțin că numai „vigilența vecinilor și intervenția promptă a pompierilor botoșăneni au împiedicat producerea unei tragedii”. Focul a pornit de la o lumânăre lăsată aprinsă.

 

Un fost profesor din Botoșani, condamnat pentru viol. A violat o elevă de 15 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *