FOTO Tragedie! Mamă şi fiică din Botoşani, găsite fără suflare în propria casă. Se pare că au fost ucise

Două femei din Botoşani, mamă şi fiică, au fost găsite fără suflare în propria casă. Botoșănencele au 82 și, respectiv, 53 de ani și, potrivit anchetatorilor locuiau singure într-o casă aflată la marginea localității Poiana din comuna Cristinești.

Surse judiciare au declarat, pentru BotosaniNews, că femeile aveau plăgi tăiate în jurul gâtului ceea ce ar presupune că ar fi fost ucise. Trupurile neînsufleţite ale femeilor au fost găsite de un consătean, una în casă, iar cealaltă în curte. Bărbatul care le-a găsit este cel care le aproviziona cu tot ceea ce femeile aveau nevoie.

Deocamdată, nu există informații certe despre ceea ce s-a întâmplat. La faţa locului au venit poliţiştii şi criminaliştii, care efectuează cercetări şi încearcă să găsească autorul.

Polițiști de la Inspectoratul de Poliție Botoșani, de la Poliția municipiului Dorohoi, dar și de la Secția Rurală 6 din Pomârla au împânzit zona și caută urme care să ducă spre autorul faptei.

Polițistul de frontieră din Botoșani care s-a culcat cu o copilă cu 30 de ani mai mică, arestat preventiv. Cine este individul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com